Διαμόρφωση HTML/JavaScript

Monday, September 27, 2010

Η χαρά δείχνει τον δρόμο!


Η Χαρά δείχνει τον Δρόμο!



Η χαρά δείχνει τον δρόμο

 Το αίσθημα της χαράς μιλάει για εκπλήρωση και επιτυχία αλλά κυρίως για συνοχή,  η χαρά είναι ένα συναίσθημα βαθύ υπάρχει πολύ πέρα από την ευχαρίστησή, μας δείχνει το μονοπάτι που πρέπει να πάρουμε.  Μόλις ξεφύγουμε από τον δρόμο μας η χαρά σβήνει. Η απουσία χαράς αποτελεί συμπτώμα έλλειψης, ανικανοποίητου καταπιεσμένης έκφρασης,  απομόνωσης  μη εκπλήρωσης  ψέματος λανθασμένου δρόμου.

Όταν η ζωή σας εκφράζεται πλήρως η χαρά έρχεται. Aντίθετα από μία a priori  αντίληψη που μας θέλει όλους  να ονειρευόμαστε όλοι την αταραξία και την απροθυμία υπάρχει μεγαλύτερη χαρά στην προσπάθεια παρά στην απραξία. Το ξεπέρασμα των εμποδίων η διάσχιση μεγάλων αποστάσεων η άσκηση των μυών και των ικανοτήτων μας η ανάπτυξη του δυναμικού μας η εκπλήρωση στόχων η υλοποίηση  ονείρων και επιδιώξεωνν είναι όλα πηγές χαράς. Ακόμη και όταν ο δρόμος είναι σπαρμένος με παγίδες αν είναι ο σωστός τότε μια βαθιά χαρά μας συντροφεύει η χαρά εκφράζει το γεγονός ότι ο δρόμος που έχουμε πάρει ταιριάζει με το νόημα της ζωής μας

Μην ακολουθήσετε ούτε την οδό της ευκολίας ούτε εκείνη της άμεσης ευχαρίστησης, ακολουθήστε την πραγματική χαρά,  θα είναι ο καλύτερος οδηγός για να βεβαιώνεστε ότι ζείτε τη ζωή που σας αξίζει!  



Blog Archive